Kas vestlussõnumid on salvestatud Facebookis?

Facebook salvestab kõik sõnumid, mis on saadetud ja vastu võetud Facebook Chatis, isegi pärast vestlusakna sulgemist, et lõpetada vestlus sõbra, ärikontakti või kolleegiga. Sotsiaalne võrgustik rühmitab vestlussõnumid teiste tekstide, e-kirjade ja kiirsõnumitega teie ja iga teie kontaktisiku vahel vestluseks rakenduses Facebook Messages, millele pääsete teenusesse sisselogimisel juurde mis tahes lehelt.

Facebooki vestlusest

Facebook Chat'i funktsioon võimaldab sõpradel üksteisega reaalajas rääkida, samal ajal kui mõlemad kasutajad on võrgus. Klõpsates kontaktisiku nimele Facebook Chat'i külgriba ajal, kui see isik on võrgus ja vestluses saadaval, algatab vestlus uues aknas, mis kuvatakse ekraani paremas alumises servas. Facebook kuvab külgribal iga veebisõbra kõrval rohelise punkti, et saaksite öelda, kes on vestluseks kättesaadav. Vestlussõnumeid saate saata ka sõbralikele või kättesaamatutele sõpradele, kuid need kuvatakse sõnumina iga kasutaja Facebooki postkastis.

Vestlusakna valikud

Facebook-vestluse akna sulgemine või minimeerimine pärast online-vestluse lõpetamist või teise lehekülje klõpsamist ei kustuta teie kontaktiga vahetatud sõnumeid. Kui valite rippmenüüst Facebook Chat akna "Clear Window", eemaldab see vestluse aknast vestluse, kuid see toiming ei kustuta vestlussõnumeid jäädavalt. Selle asemel salvestab Facebook kõik vanad vestlussõnumid vestlusteks, mida saate kasutada rakenduses Facebook Messages.

Juurdepääs salvestatud vestlussõnumitele

Salvestatud vestlussõnumite avamiseks klõpsake Facebookis sisselogimisel ülemisse menüüsse kõnepubi ikooni ja seejärel valige "Vaata kõiki", et käivitada vaikesõnumite rakenduse vaikesõnumid. Vestlusajaloo avamiseks klõpsake kõigi sõprade nimele, kaasa arvatud kõik Facebooki vestluse kaudu saadetud ja vastuvõetud sõnumid. Vanemate sõnumite vaatamiseks liikuge üles või kasutage konkreetsete sõnumite leidmiseks vestlusriistaribal olevat otsinguvõimalust.

Kustuta salvestatud vestlussõnumid

Facebook salvestab teie vestlussõnumid vaikimisi, kuid neid ei pea hoidma. Saate sõnumeid püsivalt kustutada vestlusajaloost, mis on salvestatud Facebooki kirjadesse. Klõpsake vestluse tööriistaribal nuppu "Toimingud" ja valige rippmenüüst "Kustuta sõnumid". Klõpsa, et lubada iga eemaldatava sõnumi märkeruut ja klõpsa nupule „Kustuta”. Samuti saate kustutada kogu vestluse, et eemaldada kõik sõnumid korraga, klõpsates "Toimingud" ja seejärel "Kustuta vestlus". Pidage meeles, et sõnumite kustutamine eemaldab need ainult oma postkasti; kõik teie saadetud kirjad kuvatakse adressaatide postkastides, kui see isik ei soovi neid kustutada.

 

Jäta Oma Kommentaar